БОЕЦ стартира подписка за импийчмънт на Румен Радев

5
От Гражданското движение посочват мотивите за това
От Гражданското движение посочват мотивите за това Снимка: БГНЕС

БОЕЦ стартира гражданска подписка за импийчмънт на президента Румен Радев

От Гражданското движение посочват и мотивите за това:

Позицията на Радев спрямо Русия, анексирането на Крим и войната в Украйна, е в противоречие с евроатлантическите ангажименти на България; тя е античовешка и защитаваща диктаторския режим на Путин.

Действията на служебния кабинет, назначен и контролиран от Радев, в посока сключване на нов договор с ГАЗПРОМ, представляват заплаха за националната сигурност на страната.

 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    6
    Marin J. Ruseborn
    Боец, май само вие не сте разбрали че България Е на дъното вече и няма накъде по долу.С действията ви/не знам кой ви плаща и насъсква против Президент Радев/ само ставате за срам. Ех, много жалка фурнаджийска лопата станахте, също като Хаджията и Бабикяна, но както казват- никога не е късно да станеш за смях Връщайте се във Видин!
  • -1
    5
    B.K.
    Да не забравяме, че боец са агенти/шпиони на сащ?!
  • 1
    4
    саса
    боец са проект на фодация "америка срещу България"! Затова Русия забрани всякакви сащнически нпо-та от страната си! И ние трябва да направим същото!
  • 1
    3
    В.П.
    Всички с вдигнати юмруци са с багажа на Радев ! Всеки ходил в казармата знае колко са възможностите на един човек възпитан в казармени условия ,за политически изяви ? Съчетано с отвратителния характер,потвърждение за което ,под сурдинка говорят колегите му от ВВС,то от агента на ФСБ ,друго и не може да се очаква ! Лошото е ,че ние ще му сърбаме попарата !
  • 5
    2
    Още някой
    Като му се кланяха на Радев и гласуваха за него го хвалеха. Сега вече не им харесва и му искат импийчмънт. Върховна тъпотия е да ти светне лампата чак сега за проруските наклонности на президента при положение, че знаеш от кого е издигнат (Корнелия Нинова) и с кого е съгласувана кандидатурата му (Ген Решетников).
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари