БОЕЦ пред прозорците на Президентството – нова година без фуражки, каскети и зелени чорапи!

0
Оставихме нашите „подаръци” за Румен Радев и мафията, пишат от гражданското движение
Оставихме нашите „подаръци” за Румен Радев и мафията, пишат от гражданското движение

Оставихме нашите „подаръци” за Румен Радев и мафията, пишат от гражданското движение

БОЕЦ тази вечер бяхме пред Президентството!

Това съобщиха от гражданското движение в сайта си.

Вече традиционно БОЕЦ поставяме нашата новогодишна елха с пожелания и задачи за изпълнение, които стоят пред нас за следващата година! В края на 2021 г. елхата бе пред Съдебната палата в София под надслов „Нова година – без Каскет”. Сега към пожеланията за отстраняване на главният прокурор, която битка продължаваме, добавяме и задачата за импийчмънт на президента Румен Радев. Именно затова БОЕЦ и гражданите поставихме новогодишните ни задачи, окачени върху елха през Президентството.

През 2022 г. Радев има решаваща роля за възстановяване на властта на мафията и развитието на путинизма. Той е част от статуквото на ДПС, ГЕРБ и кремълската пета колона.

БОЕЦ и гражданите днес украсихме нашата елха. Оставихме и нашите „подаръци” за Радев и мафията!

Импийчмънт на Радев! Отстраняване на Гешев! Съд и затвор за Борисов, Пеевски и котерията им!

Нова година без фуражки, каскети и зелени чорапи – това са нашите заявки и битки за 2023 г. Именно тях окачихме на новогодишната елха под прозорците на Радев!

Битката продължава!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    5
    FHJ
    Затова не се поддавайте на агентите/шпионите на сащ ... ристюфците, мирчефците, про100$$ к!р0, @сен ф@силеф, лорерците, атанасофците, стоян михалефци, антоанета цонефа, мартин димитрофците, дайнофците, илиян фасилефците, ге0рги б0р!с0ф ге0ргиеф (боец), любомир алам@нофци, емил с0к0лофци, димитър гърдефци, георги ганефци, армани сбърканяни, хаджигенофци, рошен офшорнелиеф, создормон прасе и банкянската тиква!
  • 1
    4
    Marin J. Ruseborn
    Пожелавам на всички една Нова година без Боец а също и без ДунавМост!
  • 1
    3
    Marin J. Ruseborn
    Не ми е ясно дали БОЕЦ има нов финансиер който им дърпа конците но със новата си цел срещу президента ще загубите симпатиите на българския народ! Осъзнайте се докато не е късно!
  • 2
    2
    абе,
    тоя боец ли е, бит ли е, що не се яви на избори, да видим какво ше спечели и колко са зад него. за сега за мен са само една креслива шепа лумпени, радев, добър, лош е иизбран с милион +!
  • 2
    1
    Йосиф
    5 проскубани помияра, единият лочи кафе от уличен вендинг автомат. Какво жалко посмешище. Сатиричен театър подмазан с шепа кирливи долари. Тази пропита с тъга и глад гледка е огледало на състоянието на държавата ни.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари