БОЕЦ и адвокат Камен Добрев осъдиха Спецпрокуратура, СГП, НАП и КПКОНПИ

2
Добрев: "Продължаваме да пишем сигнали срещу институциите, защото по този начин уличаваме, че живеем в една фасадна демокрация"
Добрев: "Продължаваме да пишем сигнали срещу институциите, защото по този начин уличаваме, че живеем в една фасадна демокрация" Видео: Евроком

"Осъдихме Специализираната прокуратура, Софийска градска прокуратура, НАП и КПКОНПИ. Отговорът на въпроса "Кой финансира БОЕЦ и техните протести?" е: "Цацаров и Гешев финансират нашите протести като са задължени от съда да изплатят на БОЕЦ по делата, които бяха спечелени" 

Това каза лидерът на гражданското движение БОЕЦ в ефира на "Честно казано с Люба Кулезич"

"Продължаваме да пишем сигнали срещу институциите, защото по този начин уличаваме, че живеем в една фасадна демокрация. Сега се обърнахме директно към Европейската комисия относно закона за достъп до обществена информация, защото институциите не искат да ни предоставят информация и след всяко питане следва мълчалив отказ. Вече Софийска градска прокуратура е длъжна да покаже всички тези 20 обвинителни акта, които са внесени от Иван Гешев в съда. Най-вероятно този човек не е внасял обвинителни актове в съда и става въпрос само за споразумения, като Гешев е играел като брокер на прокуратура, с който се споразумяваш", каза адвокат Камен Добрев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари