БНТ пусна новини на украински език

1
Първа емисия на новини на украински език по БНТ
Първа емисия на новини на украински език по БНТ

БНТ излъчва новинарска емисия "По света и у нас" на украински език

Емисиите на украински се излъчват онлайн - на сайта на БНТ и в социалните мрежи. Водеща на новините е Мария Плачкова.

Емисията е предназначена най-вече за украинците, които в момента живеят в България, обясни Плачкова.

"Посолството на Украйна изказва своята благодарност на дирекцията на БНТ за подкрепата на временно разселените граждани на Украйна, които в момента се намират в Република България" - заявиха тази вечер от дипломатическата мисия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    10
    Аз
    И кошлучето се надупи...
  • 7
    9
    мнение
    Братята за толкова години помощ и съпорт по най-стратегическите теми. За толкова много реални и безкрайно ползотворни сътрудничества, не пуснаха нищичко на Руски. А сега американолюбивата хомо сган пусна новини на украински, без да сме обменили и два кочана с царевица с тази нео нацистка държава. Само им даваме. Анатема.
  • 6
    8
    🤭🤭🤭
    Чакайте, ако сексоложката, тоест посланикът на украина Илашчукъ ако е набардучила две три свирки на кошлуков не на украински ами и на афганистански ще заговорят новините. Да обслужат и другия имигрантски поток.
  • 9
    7
    Николай Габровски
    Срам. И отврат. Абсолютно дъно.
  • 10
    6
    ...
    На Оемвито след Шумен на магистралата съм. Спират два автобуса усраински и се изсипват 60-70 свинчуги. Влизат вътре и през цялото време докато си поръчват напитки и закуски говорят идеален Руски. Получават топло и вежливо отношение. Излизат навън и започват да грухтят на усраинската си мърша. Тогава разбрах, че тези свине са долна и подмолна леш. Но той Владимир ще ви обясни как стоят нещата.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари