Блокада на входовете на Москва

0
В Московска и Воронежка област е въведен режим за борба с тероризма
В Московска и Воронежка област е въведен режим за борба с тероризма Снимка: БГНЕС

В Московска и Воронежка област е въведен режим за борба с тероризма

Блокада на входовете на Москва. БТР и гранатомет има на изхода от околовръстния път край Ясенево, съобщава РИА Новости, цитирана от bTV.

Пътните полицаи спират автомобили и проверяват документите на шофьорите. А според кореспондент на РИА Новости на друг вход на Москва при магистрала М-4 „Дон“ в близост до улица „Липецкая“, са разположени камиони и автомобили на ОМОН с войници.

С цел предотвратяване на евентуални терористични атаки в Московска и Воронежка област е въведен режим за борба с тероризма. Според кмета на Москва Сергей Собянин вече са взети всички мерки, за да гарантира сигурността в столицата, а по пътищата е въведен допълнителен контрол.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари