Близо петстотин души са загинали при катастрофи в Русенско за 18 години

2
Най-много са жертвите през 2006-а година
Най-много са жертвите през 2006-а година

Най-много са жертвите през 2006-а година

За последните 18 години в Русенско са регистрирани над 6400 тежки пътни катастрофи, при които са загинали 475 души, а 8239 са били ранени. Това сочи анализ на Областната дирекция на МВР в Русе.

Статистиката показва, че през всичките 18 години най-много са загиналите през 2006-а - 60 души. Тогава са регистрирани 433 катастрофи. През тази година е и най-голям броят на ранените - 551 души.

От областната дирекция на МВР в Русе информират, че през миналата година в областта са регистрирани общо 1057 катастрофи. Ранени са 455 души, а 29 са загинали.

В сравнение със същия период на 2021 г. броят на пътните произшествия е увеличен с 48, а на ранените - с 83. Загинали са и шестима души повече.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари