Близначки се женят за близнаци, а после им се раждат...

0

Интересна е историята на тези две двойки близнаци, които за много кратко време започнали своите любовни приключения, а краят на лудите им нощи по дискотеките решили със спирка пред олтара.

Единият брат с едната сестра, другият брат с другата сестра, на същия ден, в същите костюми и сватбени рокли, а снимките им обиколили света.

Историята запчонала в Охайо през 1998 г., когато в нощен клуб седели двете сестри близначки, a в един момент към тях се присъединили двама братя близнаци.

Те много бързо започнали да излизат заедно, а и за кратко време са решили да се оженят. Младоженците били облечени в еднакви костюми и сватбени рокли, заедно встъпили в брак на един и същи ден и си направили обща празник, а тази интересна история обиколила света за много кратко време.

Двете семейства живеят в две съседни къщи и функционират като едно семейство, но най-интересно е, че те имат деца близнаци.

Първо на двойката Деян и Крейг им се родили близнаци, а по-късно и Марк и Дарлин също са станали родители на деца близнаци.

Освен близнаците, тази двойка има и още едно дете.

Източник: Zajenata.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари