Близките на починалия мъж в Самоков признаха вината си

0
Предстои да им бъде повдигнато обвинение
Предстои да им бъде повдигнато обвинение Снимка: bTV

Близките на починалия мъж в Самоков, които вчера нападнаха медици от центъра за спешна помощ и изпочупиха оборудване, признаха вината си

 Това заяви пред bTV адвокатът им Аделина Натина.

Припомняме, че за нападението на Спешния център са задържани синовете на починалия. Те са предложили споразумение, в което признават вината си, че са бутали медици.

До грозните сцени се стига след като 53-годишен мъж е докаран в тежко състояние в спешното в късния следобед вчера.

Близките му настояват той да бъде транспортиран в София, но според дежурния екип състоянието му не позволява това. Медиците започват да реанимират пациента, но не успяват. Дежурният лекар се опитва да обясни ситуацията на близките.

Целият дежурен екип се заключва в съседно помещение, залоства врата с мебели. През това време близките на починалия мъж щурмуват спешното.

По-рано синовете на починали мъж отрекоха да са удряли медици и заявиха, че мъжът е починал от лекарска небрежност.

Натина заяви, че мъжете са били афектирани от смъртта на баща си.

Предстои да им бъде повдигнато обвинение, най-вероятно за причиняване на лека телесна повреда на длъжностно лице по време на изпълнение на служебните му задължения.

Извършителите се извиняват за случилото се.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари