Близки се съмняват за побой над жена в частен дом за възрастни хора край Варна

0
Роднините подават сигнал в полицията, където се води досъдебно производство по случая
Роднините подават сигнал в полицията, където се води досъдебно производство по случая

Роднините подават сигнал в полицията, където се води досъдебно производство по случая

Съмнения за побой над жена в частен дом за възрастни хора във Варна. Близки на пострадалата са я взели със съмнение за насилие върху нея и са я настанили в болница. По данни на роднините, възрастната жена в момента е в кома, съобщава БНТ.

77-годишната Радка Николова е била била настанена преди 4 месеца в дом за възрастни хора край Варна. На 18 януари от дома се обаждат с роднините ѝ, за да ги информират, че жената е в тежко състояние, защото е паднала от леглото.

"Установихме, че майка ми е пребита, цялата е в хематоми, насинено око, глава, видимо е бита жената, това не е падане от легло", категорична е дъщерята на потърпевшата Теодора Николова.

Роднините подават сигнал в полицията, където се води досъдебно производство по случая. От управата на дома заявиха, че ще коментират, след като разследването приключи.

"Аз също не знам как да реагирам, аз също съм в шок, защото подобно нещо никога не се е случвало и не вярвам да се е случило зад гърба ми", коментира случая управителят на дома за възрастни хора Донка Зюмбилева.

Близките на пострадалата искат да се даде гласност по случая и заявиха, че ще си търсят правата в съда.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари