Близки на Десислава Иванчева и Биляна Петрова им търсят работа

0
Работата ще помогне на двете жени да намалят присъдите си, уточниха близките им в социалните мрежи.
Работата ще помогне на двете жени да намалят присъдите си, уточниха близките им в социалните мрежи. Снимка: Facebook

Работата ще помогне на двете жени да намалят присъдите си, уточниха близките им в социалните мрежи.

"Обръщаме се към всички добри хора, особено СЛИВНАЛИИ,

От името на Деси и Биляна, молим хора с бизнес на територията на Сливен, ако имат нужда от персонал, да ДАДАТ ВЪЗМОЖНОСТ НА ДВЕТЕ ДА РАБОТЯТ.

Те нямат претенции, съгласни са да работят като помощници в домакинство, в магазин, в заведения - кухня, почистване или всичко, което считате за удачно.

Единственото условие, поставено от затвора е те да бъдат вземани и връщани от работодателя с транспорт.

Те се нуждаят от работа, тъй като това ще намали престоя им в затвора!

Всеки, който има възможност да помогне, като им даде работа, нека пише тук на лични съобщения на страницата, като коментар под поста или на страницата на Биляна Петрова."  

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    4
    Габи
    Едвали ще се намери почтен бизнесмен, който да посмее да ги наеме тези изнудвачки. Ако някой го направи, значи е като тях и щи ги използва за корупционидалаве.
  • -5
    3
    1, 2
    Изрод! Изрод и изверг! И на уличните псета е ясно, че тази позорна присъда на така наречения "български съд" е постановена, за да си спаси задника Милиционеринът с Каскета ,както и да спаси ортака на жена си - углавния престъпник Ваклинов! Тази присъда е най-черната страница въобще с в историята на съдебната ни система! Повече от 100 години няма случай подсъдим, пък бил той и най-големият престъпник, да бъде разкарван от следствието в съда с пранги на краката! Това беше чудовищно издевателство над една беззащитна жена с тегло 50 кг., пир това - невинна! Нищо, изроди и изверги! Нищо, плевенска стругарке, дето си грозна като смъртта, но душата ти е по-грозна и от физиономията ти, дето си неграмотна, проста, корумпирана и нагла! Нищо, "съдията", постановил присъдата, нищо, Милиционерино с Бръснатата Кратуна, нищо,Мутро СИКаджийска, нищо, сарайско чудовище, всички вие непременно ще си платите! Ще си платите за този позор, но няма да избегнете и Божието наказание за потресаващата низост, която извършихте! Дано само да е по-скоро, защото се говори, че един от вас, изроди долни, вече е разяждан от рак! Това чака всички ви, сигурни да сте!
  • 5
    2
    123
    при над 5г. присъда лишеният няма никакво право на работа докато затворническата управа не реши след задълбочен анализ или излежаването на част от присъдата. Иванчева има 7г. да опита за работа след 2г. най-рано. то ако беше така всеки щеше да излиза на работа веднага след присъдата. стига сте заблуждавали хората.
  • 6
    1
    русенец
    Може и счетоводна дейност да извършват или такава, свързана с усвояване на средства.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари