Близки и приятели се молят за живота на Каролев

0
В "Пирогов" продължават да се борят за живота на Владимир Каролев
В "Пирогов" продължават да се борят за живота на Владимир Каролев

В "Пирогов" продължават да се борят за живота на Владимир Каролев

Икономистът пострада тежко след падане със сплитборд в Пирин. Той има сериозна черпно-мозъчна травма и други наранявания. За него ще се грижат специалистите от неврохирургията.

"Животът му все още не е извън опасност", каза днес директорът на спешната болница проф. Асен Балтов.

Близки и приятели, дори и непознати хора, се молят за живота на Каролев, който е добре познат и от малкия екран. Той е чест гост на много от тв предаванията, коментирайки икономическите и политически събития в страната. Във фейсбук стотици му пожелаха бързо възстановяване.

Един от приятелите на Каролев - Явор Първанов, пък определи падането като "банално". По думите му то е станало на "твърд но умерено труден терен". Двамата са се чули преди самото спускане. Първанов е категоричен, че Каролев е бил с необходимата екипировка.

Самият Владимир Каролев често публикува снимки и клипчета от местата, които посещава. Дори на 9 май, часове преди инцидента, той споделя видеоклип от връх Тодорка.

"Честит ден на Европа българи. И поне днес не се карайте кой еврофил и кой русофил. Преди всичко сме българи! Поздрави от връх Тодорка. Рано пиле, рано пее", пише Каролев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари