Такси блъсна пешеходец до Паметника на Альоша

5
60-годишният пешеходец е приет в болница с контузия на глава и шия, както и със съмнения за счупване на прешлени
60-годишният пешеходец е приет в болница с контузия на глава и шия, както и със съмнения за счупване на прешлени Снимка: Dunavmost / Архив

60-годишният пешеходец е приет в болница с контузия на глава и шия, както и със съмнения за счупване на прешлени

На 7 февруари около 06:45 часа в град Русе на кръговото кръстовище на улиците "Съединение", "Доростол" и "Алеи Възраждане" е възникнал пътен инцидент, при който е пострадал пешеходец.

При изясняване на произшествието от служители на пътна полиция е установено, че лек таксиметров автомобилДачия“, управляван от 66-годишен мъж, при маневра десен завой от улица "Доростол" към улица "Алеи Възраждане" е блъснал мъж на 60 години, пресичащ пешеходната пътека между училището и паметника.

Пешеходецът е приет в болницата с контузия на глава и шия, както и със съмнения за счупване на прешлени. На местопроизшествието е извършен оглед от оперативна група на полицията и е образувано досъдебно производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    5
    От Русе
    Бакшиш това е диагноза граничеща с мозъчна инвалидност.Повечето са некъпани със своя анцуг и бархетна риза или кариран половер, с терлици и джапанки.Колите са под всякаква критика, да не говорим че с налепените таблети и телевизори по стъклото си като в танк, отделно бакшиша не сваля поглед от телевизора и турският сериал и отвреме наврем погледне пътя. Тия над 80-90 процента трябва да им бракуват курниците които карат и да им правят реален психо тест а не формален.
  • 5
    4
    Стан
    Ами те са като линейки трябва да ги оборудват като такива карат болната нация.
  • 13
    3
    Петър
    Бакшишите карат като луди и блъскат невинно пресичащите хора на пешеходната пътека.
  • 18
    2
    фак
    Оня ден и мен щеше да ме блъсне един бакшиш на пешеходна пътека, че и ме гледа лошо. За да няма скоро пребити бакшиши, опичайте си акъла и си отваряйте очите! Недопустимо е да блъсне човек, на пешеходна пътека, пред училище, и то след завой на кръстовище! Минимум отменаме на книжката за 2 години. От тия се очаква да са професионални шофьори а те карат като пълни аматьори!
  • 21
    1
    Казанската Афера
    Егати тъпия бакшиш!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари