Благотворителен концерт "Деца за деца"

1
Концертът набира дарения за 11-годишния Ясен със "сарком" на ръката
Концертът набира дарения за 11-годишния Ясен със "сарком" на ръката

Благотворителен концерт "Деца за деца" в подкрепа на 11-годишния Ясен Партинов ще се състои в залата на Военния клуб на 18 април с начален час 18.00 ч.

Това е поредната инициатива за събиране на средства за Ясен, който е с тежка диагноза и се нуждае от лечение и възстановителни процедури, информира вестник "Бряг".

След извършена операция и последвала химиотерапия, заради "сарком" на ръката, туморът "рецидивира" и Ясен от няколко месеца е във Франция с майка си в клиниката „Гюстав Русо“. Лекарите дават надежда, че болестта може да бъде победена. Ясен е ученик в Националното училище по изкуствата "Проф. Веселин Стоянов" и не за първи път негови съученици се включват в благотворителни кампании. За този концерт инициативата е на русенката Радостина Юргас, за която благотворителността е лична кауза. Концертите "Деца за деца", които тя организира, винаги са насочени  в помощ на нуждаещи се деца. Концертът за Ясен е със съдействието на Военния клуб и Училището по изкуствата, на учителя по китара Радослав Михайлов и по контрабас Илия Игрибозов.

За да изразят своята солидарност и съпричастност, на сцената ще излязат шестнадесет деца от 3-ти до 12-ти клас по специалностите китара, контрабас, флейта, пиано, цигулка и поп и джаз пеене.

Входът е свободен, но във фоайето ще бъдат поставени дарителници и всеки ще може да пусне своите левчета на Ясен.

Може да помогнете на детето и семейството му като преведете пари по следната сметка:

Дарителска сметка в лева:

Райфайзен Банк

IBAN: BG76RZBB91551006666450

BIC: RZBBBGSF

Ясен Антонов Партинов

Източник: Вестник Бряг
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари