Бившият премиер на Словения призова хората да се въоръжат

0
Янез Янша: Няма шега. Въоръжете се. Законно
Янез Янша: Няма шега. Въоръжете се. Законно Снимка: БГНЕС / Архив

Янез Янша: Няма шега. Въоръжете се. Законно

Бившият премиер на Словения Янез Янша призова словенците да се въоръжат законно, след като преди няколко дни в Любляна пропалестински демонстранти обиждаха евреите и призоваваха за унищожаване на Израел, предаде СТА.

"Няма шега. Въоръжете се. Законно", написа Янша в социалната мрежа Екс.

"Благодаря на всички, които предадоха този призив, дори на онези, които не искат (да се въоръжават). Имам предвид радикализираните медийни звезди, които по време на пандемията от COVID-19 всекидневно призоваваха за незаконно поведение, а сега се ужасяват, когато някой своевременно предупреди за опасност и призовава към законно поведение", написа Янша, цитиран от БТА.

"В центъра на Любляна група привърженици на "Хамас" обиждаха евреите и призоваваха за унищожаване на Израел. За съжаление, някои служители на сегашната правителствена коалиция в Словения също участваха в мигинга. Той беше организиран със съдействието на неправителствени организации, които са щедро финансирани от правителството. Това беше шокиращо, отвратително оплюване на жертвите на тероризма. Независимо от това, по-голямата част от словенците подкрепят Израел в неговата защита на живота и сигурността на собственото му население и в усилията му да изкорени терористичната "Хамас" веднъж завинаги", написа Янша в социалната мрежа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари