Бившето училище в Батин се продава

2
Продажбата ще се осъществи чрез публичен търг с явно наддаване
Продажбата ще се осъществи чрез публичен търг с явно наддаване Снимка: Dunavmost

Продажбата ще се осъществи чрез публичен търг с явно наддаване

Община Русе стартира процедура за продажба на бившето училище в село Батин.

Общинският съвет отмени свое решение от 2014 г., свързано с имота, и даде предварително съгласие за промяна предназначението за други дейности, след което ще се открие и процедура за продажба чрез публичен търг с явно наддаване.

Началната продажна цена за сградите е 14 605 лева, а за земята - 33 368,40 лева, което прави обща цена на търга за земя и сгради 47 973,40 лева.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    9
    От града
    Ами сравнете цените на имотите в села на еднакво разстояние от голям град в южна и северна България и си направете изводите. Пък и не само селата...
  • 12
    8
    до 7
    Нищо подобно! Селата в ЕС са пълни с хора, с живот, с деца. Виж в съседна Румъния какви са селата. Обезлюдяването на нашите села и градове си е само и единствено наш проблем. В Булгаристан парите, заплатите, възможностите са концентрирани в София, а провинцията кучета я яли. Е, изядоха я!
  • -1
    7
    1234
    Глобализацията е една от причините за обезлюдяването на селата.Машините изместиха хората и вече няма нужда от берачи,косачи, копачи в такава численост както навремето! А и спада на населението по селата започна още края на 80-тте години! По отдалечение села наистина ще станат места за отдих предимно, по примера на много държави в Европа.
  • 10
    6
    русенец
    Те в това училище е започнал да срича "генерал" Атанас Атанасов, виден деятел във Възродителния процес като служител на репресивния комунистически апарат, понастоящем съпредседател на проамериканска партия.
  • 6
    5
    йоро
    до къде е докарахме,
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари