Бивш затворник ограби италианка в Слънчев бряг

0
34-годишният Спас Кабуров следял чужденката по цялата плажна алея, напада я в гръб
34-годишният Спас Кабуров следял чужденката по цялата плажна алея, напада я в гръб Снимка: Фейсбук

34-годишният Спас Кабуров следял чужденката по цялата плажна алея, напада я в гръб

Красива чернокоса италианка стана жертва на бивш затворник, който я нападна и ограби в Слънчев бряг.

Момичето било с компания на почивка по Черноморието. Миналата седмица туристите се забавлявали в центъра на курорта, а когато купонът приключил, чужденката поела към квартирата си в Свети Влас. Тръгнала сама по плажната алея, като изобщо не подозирала какво ще ѝ се случи. Част от нейните приятели се движели на около 500 метра зад нея.

Момичето попаднало в полезрението на бившия затворник от Пазарджик Спас Кабуров, информира Флагман.

Криминогенът тръгнал по петите на чужденката и в района на хотел „Riu Paradise” я нападнал в гръб. Кабуров скочил на момичето, съборил я на земята и издърпал златния ѝ синджир. На него имало закачен и златен кръст, общото тегло било около 50 грама. Цената му била около 5,5-6 хил. лв.

Когато приятелите ѝ видели в далечината какво се случва, веднага тръгнали да бягат към нея, за да ѝ помогнат. Мъжете се сборичкали с пандизчията, в този момент той извадил нож от джоба си и го размахал в лицата им. Боят между тях продължил, след което Спас Кабуров избягал в неизвестна посока, по пътя обаче изпуснал ножа.

Благодарение на бързите полицейски действия на служителите на РУ-Несебър криминогенът е установен и задържан. Той направил пълни самопризнания и върнал откраднатия синджир на италианката.

Спас Кабуров в момента се намира в ареста и е с постоянна мярка за задържане. Той е лежал и преди зад решетките, отново за грабеж. В Слънчев бряг работел като магазинер и явно е решил да натрупа лесни пари в края на сезона, но намеренията му не се увенчаха с успех.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари