Битката на Анди продължава, нека му помогнем!

2
21-годишният младеж от Русе има тумор в мозъка
21-годишният младеж от Русе има тумор в мозъка

21-годишният младеж от Русе има тумор в мозъка

Преди два месеца ви разказахме за благотворителната кампания за събиране на средства за лечението на 21-годишния Анди от Русе. Младият мъж е с тумор в мозъка и след неуспешно лечение в България семейството търси помощ в чужбина.

На 11.01. той ще пътува за Турция за поредната си химиотерапия. Вследствие на досега проведените досега отокът около тумора е спаднал и младият мъж вече говори по-добре и се движи повече. Необходими са обаче още химиотерапии, за да може туморът да се свие и да бъде опериран.

Сестрата на Андриан - Камелия Георгиева е основният двигател на кампанията. Заедно с приятеля си младата жена прави меденки, които всеки може да закупи с поръчка във Фейсбук. Тя е благодарна на всички хора, дарили средства по един или друг начин.

Желаещите да помогнат могат да преведат средства и по банковата сметка на семейството:

Дарителска сметка: BG67UBBS80021024739450,

титуляр: Гергана Ангелова Пометкова

основание: Лечение на Андриан Георгиев Кънчев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари