Бисер Миланов направи изявление от затвора

2
Пиша тези редове с чиста съвест на поредния репресиран българин и баща на 3 деца
Пиша тези редове с чиста съвест на поредния репресиран българин и баща на 3 деца

Бисер Миланов направи обръщение от затвора в Белене.

Миланов е осъден на 3 години "лишаване от свобода" при първоначален строг режим за закана за убийство, отправена по време на протестите срещу кабинета "Орешарски" след назначението на Делян Пеевски за шеф на ДАНС.

Ето какво заяви русенецът, който смята, че не е престъпник, а жертва:

"С всички престъпници ще се разправям по престъпен начин, щом държавата не желае да обуздае този процес и да елиминира престъпниците от всички сфери на властта. Аз ще се разправям с тях, независимо какви длъжности заемат.

По конституция, чл. 59 гласи, че защитата на отечеството е дълг и чест на всеки български гражданин , а измяната и предателството към отечеството са най-тежките престъпления и се наказват с цялата строгост на закона. Така, че аз ще се разправям с тези престъпници, които са недосегаеми от закона, тези престъпници които разбиха милиони семейства и изгониха една трета от жителите на милата ни родина.

Всички тези престъпници, които сътворяват обвинения и фалшиви престъпления , за да запазят мафиотските си структури от прогнилата с корупция правосъдна законодателна и изпълнителна власт . Тези престъпници предоставят заплаха за националната сигурност на закона.

Казах го и на президентските избори, заявявам го и сега. Когато ми повярва народа , Румъния ще Ви се стори като цвете и нека си знаете, че това време наближава. Това, че съм затворник не означава, че съм престъпник , напротив в затворите е пълно с невинни хора и с такива, които не искат да са роби в собствената си държава, които са извършили дребни престъпления, за да си нахранят семействата или да се опитат да създадат такива , тъй като с широко скроената заплата от 200 € , това практически е невъзможно.

Пиша тези редове с чиста съвест на поредния репресиран българин и баща на 3 деца на чието детство за съжаление не успях да се нарадвам, заради престъпниците, които ми съчиняваха престъпления , както например следния грабеж : Представете си драги читатели , накратко :

Беше слънчев октомврийски ден през 2003 година в 14:30 отивам до автомобила на "потърпевшия" нарко дилър Симеон Слънцето , който ремонтира касетофона си в това време , пред жилищния блок , в който живее и в присъствието на още трима негови приятели - наркоманчета, му казвам да си даде телефона и касетофона , той много се уплаши от моята огромна структура и без да каже дума ми ги дава, след което отива " само след 3 часа до районното, което се намира на 150 м от тях, за да се оплаче, последва задържане и разпит на двете лица, които са с мен , след което естествено сме освободени, аз си помислих , че си правят майтап.

През 2004 г. Обаче само 5 месеца след случая съм повикан за справка, която продължи 3 год. И 6 месеца , защото едното лице, което беше с мен се сетило, че въпросните вещи , за които става въпрос се намирали в тях, въпреки първоначалните му обяснения , че такова нещо няма , забележете той ги предава на разследващия полицай, след което същия този разследващ полицай, връща на собственика и така, без побой и без веществени доказателства и без облаги, аз "извършвам грабежи и ставам престъпник, сега драги читатели отговорете си сами, кой е престъпника тук.

Разследващият полицай , който " връща вещите" , които много му трябват на "потърпевшия" , прокурорът, който създава обвинителния акт и поддържа обвинението , съдията Светлана Нейчева, която ме осъжда на 3 години и половина лишаване от свобода, всички последвали съдебни състави, като апелативен и върховен касационен съд, които потвърждават присъдата или аз, който не съм и виждал тези вещи или децата ми?

А кой е пострадалия от "престъплението" , наркодилърът с касетофона, който ме набеждава по заповед от тези, които го закрилят да си продава наркотиците или децата ми , които израстнаха без баща , жена ми която се мъчи да се грижи сама за тях или всички останали близки и роднини , които ми помагаха , а мен ме оставете аз съм просто престъпника, НАЛИ ?"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари