Биляна Петрова: Ще разпитваме пиара на Гешев защо публикува незаконно правни материали

0
В една правова държава щеше прокуратурата да го разследва за престъпления, но в нашата мила държава той затова е награден да стане пиар на главния прокурор
В една правова държава щеше прокуратурата да го разследва за престъпления, но в нашата мила държава той затова е награден да стане пиар на главния прокурор Видео: Евроком

В една правова държава щеше прокуратурата да го разследва за престъпления, но в нашата мила държава той затова е награден да стане пиар на главния прокурор

Ще разпитваме пиара на Иван Гешев Веселин от "Правен свят" във връзка с нарушения и кой му е изпратил материали, които той незаконно публикува. В една правова държава щеше прокуратурата да го разследва за престъпления, но в нашата мила държава той затова е награден да стане пиар на главния прокурор.

Това коментира бившият зам.-кмет на кв. Младост Биляна Петрова в ефира на "Честно казано с Люба Кулезич".

Върховният касационен съд промени мярката на Биляна Петрова от "домашен арест" в "парична гаранция" в размер от 8000 лв.

Върховните съдии се мотивираха с влошеното ѝ здравословно състояние, както и това на нейната майка, за която тя трябва да полага грижи.

Съдът се съгласи с довода, че прекомерно дълго Петрова е била и в ареста, и под домашен арест. Прокуратурата се съгласи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Младеж, девойка и мъж в купето на влак. Девойката е с много къса пола и дълбоко деколте, което те кара да... Девойката се опитва да привлече вниманието на младежа, питайки го какво чете. Той не обръща внимание дори на поканата ѝ да отидат до вагон-ресторанта. Накрая тя излязла сама от купето. Веднага щом затворила вратата мъжа казва на младежа:
- Ти в ред ли си? И ти се натиска! Аз така се възбудих, че бих изчукал и куче!
Младежа:
- Бау, бау...

Харесай Дунавмост във Фейсбук