BILLA ремонтира свой магазин във "Възраждане" за над 1,3 милиона лева

5
Магазинът ще затвори за малко повече от месец и ще отвори врати за своите клиенти отново на 11 ноември
Магазинът ще затвори за малко повече от месец и ще отвори врати за своите клиенти отново на 11 ноември Снимка: Dunavmost, архив

В понеделник, 27 септември, BILLA България започва цялостно обновяване на първи свой обект в Русе и десети по ред в цялата страна, от началото на годината, съобщиха от компанията

Магазинът, който се намира на ул. „Солун“ № 12 в квартал "Възраждане", ще затвори за малко повече от месец и ще отвори врати за своите клиенти отново на 11 ноември. Веригата инвестира близо 1 300 000 лв. в реконструкцията с цел по-модерна визия, повече простор и комфорт за клиентите и служителите, подобрена енергийна ефективност на филиала и въвеждането на дигитални решения.

В периода на реконструкция на филиала в Русе, гражданите и гостите на града ще открият всички свои любими продукти и собствени марки на веригата в най-близките обекти на BILLA, разположени на ключовите локации – пл. „Свобода“ №7 и ул. „Тулча“ №19.

Удобна подредба на богатия асортимент, уютна атмосфера със специализирани щандове за основните продуктови категории, електронни етикети, енергоспестяващи хладилни витрини и LED осветление, ще променят облика на реновирания обект и посрещат високите очаквания на клиентите по отношение на магазина, в която пестят, докато пазаруват предпочитаните от тях стоки.

Вместо традиционните хартиени етикети, ще бъдат въведени електронни такива, на които клиентите ще имат възможността да прочетат името на продукта, производителя, грамажа и цената му. Тези наглед малки подобрения облекчават работата на служителите и им позволят да бъдат по-силно фокусирани върху обезпечаването на постоянното качество на артикулите, високо ниво на хигиена и, не на последно място – активен контакт с посетителите в отговор на техните запитвания и нужди.

Изключително щастливи сме от хода на програмата ни за реновиране на филиали в търговската мрежа, която се случва въпреки предизвикателната обстановка и среща позитивната реакция на нашите клиенти, изразена в удовлетворениe от това, което ги посреща на територията на модерните ни обекти. Продължаваме активно да работим, както в посока реновиране, така и в посока откриване на нови магазини в големи и по-малки населени места, а активният есенен сезон ще бъде наситен с подобни новини“, сподели Норберт Мисбрандт, изпълнителен директор на BILLA България.

Инвестициите в модернизиране и откриване на нови търговски обекти затвърждават устойчивите бизнес намерения на BILLA България, която в началото на месец октомври ще отбележи 21 години успешно присъствие на родния пазар.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

В живота си човек най-много се радва на първо дете, втора жена и третата ракия!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари