Биг Брадър взе мерки да прекрати насилието в Къщата

0
Кулагин, Веселин и Божана бяха принудително отстранени от формата, след което попаднаха в  изправителния център на VIP Brother
Кулагин, Веселин и Божана бяха принудително отстранени от формата, след което попаднаха в изправителния център на VIP Brother Снимка: Кадър VIP Brother 2018

След серия скандали между Владимир Кулгин и останалите съквартиранти, Биг Брадър взе мерки да прекрати насилието в Къщата.

Два сериозни скандала доведоха до безпрецедентни действия от страна на Биг Брадър.

Първо след сериозна и продължителна провокация от страна на Кулагин, нервите на Веселин не издържаха и той се нахвърли върху него, хващайки го за врата за секунда. Това беше достатъчно за гримьора, който веднага зае позицията на жертва.

Вторият скандал се случи посред нощ, когато Владимир Кулагин реши да изяде полагащата му се порция риба в спалнята на съквартирантите. Той беше посрещнат от Божана,която бутна ръката му и храната се разсипа на пода. Вбесен гримьорът последва Божана в банята и хвърли рибата в лицето ѝ.

Биг Брадър отбеляза, че са нарушени правилата на цивилизованото общуване. Той определи поведението на тримата като „крайно неприемливо“ и реши, че

Валентин, Веселин и Божана трябва да напуснат формата принудително.

Вместо вън от Къщата, обаче, тримата се озоваха в изповедалнята, където Биг Брадър им обясни, че действията им не са непоправими и той смята да им даде втори шанс, тъй като е убеден в добротата им. Те обаче ще бъдат на изпитателен срок и ще бъдат настанени в поправителния дом на Биг Брадър, за да бъдат превъзпитани.

Последваха и светкавични номинации, проведени сред останалите съквартиранти. Всеки имаше право да посочи само един от съквартирантите си, когото предлага за напускане от VIP Brother. След тях номинирани за изгонване са Розмари, Ева, Наско, Петко, Диона и Стефан.

Източник: VESTI.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари