"Биг брадър" прецакал нарочно Емануела

0
Умишлено гласовете за Емануела отишли за Борислав
Умишлено гласовете за Емануела отишли за Борислав Снимка: Нова телевизия

Голяма машинация е извършил „Биг брадър”, за да може да отстрани Емануела от играта и да й отнеме короната на победител, твърди БЛИЦ.

Репортер н медията е проследил гласуването през цялата финална седмица и установи някои нередности, които обясняват третата позиция на фолк дивата. От понеделник всички финалисти имаха един номер – 17701, на който почитателите им пращаха sms-и с различна цифричка. Само два дни по-късно, всеки от тях получи собствен номер за подкрепа от привържениците им. Личният номер на Емануела стана 17703, а доскорошният 17701 се даде на Борислав.

Всичко точно, но администраторите на официалната страница на Емануела са се видели в приключение от непрекъснатата смяна на номерата. И така дълго време те агитирали феновете й да я подкрепят на номер 17701. Така гласовете отивали в подкрепа на Борислав. Това обяснява и оставането му до финала на шоуто, макар да бе най-безинтересният и неизвестен участник. Целта е била готвачът Ути Бъчваров да завърши след фолкаджийката, отклонявайки нейните гласове към друг участник. Това поставил той като условие, в противен случай щял да се чувства победен от устатата певица, с която не спираше да се заяжда по време на целия формат. Още повече че продуцентите решили за по-интересно на финал да оставят двама лидери от различните лагери, вместо двете приятелки Емануела и Миглена Ангелова. С отстраняването на Емануела нейните фенове се амбицирали още повече и дали подкрепа на дамата в червено.

Третата позиция на Емануела не удовлетворява зрителите и официалната страница на формата за минути се напълни с негативни коментари. Те са на мнение, че Емануела и Миглена е трябвало да останат на финал и че втората позиция на Бъчваров е нелепа.

Питка от майката на певицата

Майката на Емануела я посрещна със специална погача, на която е изписала „ВИП брадър 2016”. Докато звездата живееше под покрива на Къщата, именно майка й се грижеше за синовете й Христо и Димитър. Емануела е една от малкото звезди, които не уважи афтър партито на съквартирантите, а вместо това реши да се прибере и да се види с най-любимите си същества.

Всички се уредиха с предавания по Нова тв
 
Тази година продуцентите на „ВИП брадър” срещнали голяма трудност при намирането на звезди. Оказва се, че все по-малко от тях се навиват да бъдат изложени в социалния експеримент, независимо от предложената сума. Затова те и шефовете на Нова тв предприели крути мерки – преговори за по-нататъшно развитие. Обещаният тв ефир след края на шоуто накарал голяма част от тях да кажат „Да” на офертата. Кака Лара се спазарила за сутрешен блок в телевизията, Ути Бъчваров ще готви вече по най-гледания канал, Ирина Тенчева ще се завърне с нейните си теми, а на Миглена Ангелова й е обещано да възроди „Искрено и лично”. Остава да разберем Кака Лили и Надя какви договорки имат и всички мераклии да се завърнат отново на екран.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари