Дами се разсъбличат за безплатно гориво

5
От промоцията се възползваха предимно жени
От промоцията се възползваха предимно жени Видео: news7

От промоцията се възползваха предимно жени

Бензиностанция в украинската столица Киев заприлича на своеобразен градски плаж заради уникална промоция. Всеки зарежда гориво напълно безплатно, ако се съблече по бельо, съобщава news7.

Времето в Киев е необичайно топло за сезона, с температури до 20 градуса. Ето защо закачливата промоция среща одобрението на клиентите на бензиностанцията. Те са предимно жени., които без никакво колебание хвърлят дрехите и грабват шлауха. И това очевидно им доставя удоволствие.

И докато някои се забавляват, то други гледат на цялата работа от чисто практична гледна точка. Ето защо и някои мъже се осмелиха да прибeгнат до тази щуротия и се възползваха, вземайки назаем бельо от жените и приятелките си.

Въпреки спада на глобалните цени на петрола, Украйна се сблъсква с растяща инфлация, най-високата от 1996 г. насам. Украинската икономика се срина с 6,8 процента през 2014 г. заради политическите сътресения и неспиращия конфликт с Русия, отбелязва Ройтерс. И припомня, че продължаващите повече от година сражения с проруските сепаратисти в Източна Украйна са взели вече над 6000 жертви и са стрували на страната около 20 на сто от индустриалните й активи.

Източник: news7.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари