Видял си нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Dunavmost.com заедно с кратък текст - лесно е!

Стани репортер - тук може да ни изпратите ваша снимка или видео материал Изпрати репортаж

Безобразие със среднощно събиране на смет в Русе

17
Малки деца се будят от кошмар от звук на блъскане на кофи е камион
Малки деца се будят от кошмар от звук на блъскане на кофи е камион

Всяка нощ/утро между 04:00 и 05:00 часа фирма събираща смет буди цялата улица "Белоградчик" в Русе.

Това се случва и в съседните улици. Малки деца се будят от кошмар от звук на блъскане на кофи е камион.

Кой определя този график за извозване на смет в този час?

Може ли това да се прави в светла част на деня?

Кой може да спре това безумие и своеволието на фирмата за извозване на смет?

Автор: Б. М.
(Автор: Б. М. - Dunavmost.com не носи отговорност за авторството на изпратените материали.
Материалите от секцията "Русенски репортери" се публикуват без редакционна намеса от екипа на Dunavmost.com)

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    41
    Ко? Не!
    Като падне Путин, всичко ще си дойде на мястото.
  • 0
    40
    СкъсанЛявЧервенШушон
    Много противоречиви коментари. Един се оплаква, че вдигали много шум всеки ден, а друг, че не събирали редовно сметта и имало доста боклук около контейнерите. Та ако не събират редовно боклука, как вдигат всеки ден много шум?! Ако се събира един ден от седмицата, както е в нормалните държави, дори и рано сутринта не е проблем, ми се струва. Не мога да разбера защо трябва всеки ден да се събира боклука, като може само в един ден или два от седмицата, като се изчисли колко контейнера са необходими за тоя цикъл на събиране.
  • 6
    39
    Яяяяяяяяя!
    Чета тук отдолу някакви индивиди се възмущават защо ние нормалните хора искаме да спим нощем, и то всяка нощ, ако може. Защото например ходим на работа, сутрин, нещастни злобари, и работим 8 часа всеки ден. Явно въпросните кретени в споменатите нощни часове тъкмо се прибират от чалгаджийниците, повръщайки по пътя, та един грохот от камиони и контейнери ли ще ги бърка!
  • 5
    38
    Сомнамбул
    Изобщо не е само на тази улица, в целия град е този тормоз. Аз живея на центъра, тук спим до 4-5 часа сутринта, в почивните дни "милостиво" до 6! Писали сме многократно до Общината, в официалния им сайт, отговор - пълно мълчание, същото и с публикациите във фейсбук. На 03.юни имаше публикация и във вестник "Утро", браво на тях! Докато Нова телевизия и БНР не проявиха никакъв интерес, нямало нарушения. Ега ти медиите! Има някакво идиотско извинение от фирмата, че тези извращения били през нощта, за да не се пречело на трафика. Общината е безсилна, или изобщо не им пука. Хора, докога ще им позволяваме?!!!
  • 7
    37
    mischi
    Разбира се, че може. Аз живея от 22 години в чужбина, там колите на сметосъбиращите фирми работят от 8 до 17 ч. и защо не, така даже пестят от нощни смени.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари