Бездомно куче посрещна новите депутати

3
Животното привлече интереса на журналистите, полицаите и дори това на служебния премиер Гълъб Донев
Животното привлече интереса на журналистите, полицаите и дори това на служебния премиер Гълъб Донев Снимка: Bulgaria ON AIR

Животното привлече интереса на журналистите, полицаите и дори това на служебния премиер Гълъб Донев

Гвардейци, журналисти, скандирания от протестиращи и бездомно куче посрещнаха политиците, избрали да влязат през парадния вход на Народното събрание, предаде Bulgaria ON AIR.

Бездомно куче, застанало неподвижно като гвардеец, посрещаше политиците на централния вход на Народното събрание рано сутринта. Животното привлече интереса на журналистите, полицаите и дори това на служебния премиер Гълъб Донев.

Докато то стоеше безмълвно, депутатите бяха посрещнати доста по-шумно от два протеста - "за" и "против" Русия.

"Без Митрофанова в парламента, връчване на подписката за импийчмънт на Радев и военна помощ за Украйна", скандираше Георги Георгиев от "БОЕЦ".

"Ние не искаме да си убиваме децата, ние се борим за свободата. Кой ще застане срещу Русия?", попита Жечка Станева, която също бе сред протестиращите.

Руското знаме, покриващо паметника на Цар Освободител, не се хареса от гражданско движение "БОЕЦ". Не след дълго знамето беше свалено. Освен между двата лагера протестиращи, до напрежение се стигна и с полицията. Те се оплакаха от натиск от страна на органите на реда.

"Гражданите биват възпрепятствани и не ги пускат. Конкретният случай е този, в който полицай умишлено се хвърли на земята, симулирайки, че е бутнат от Наско. Той беше тук, излезе за момент и се върна. В същото време отсреща се случва престъпление пред очите на полицаите - беше разпънато знамето на една терористична държава, и никой не реагира. Ние ги сезирахме и благодарение на нашата реакция и действия това беше свалено", разказа Георгиев.

След като свърши работата по посрещането на политиците, кучето звезда се отдаде на заслужена почивка, а възгласите на протестиращите продължиха.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 12
    1
    Гошо куче лошо
    Хайванчето е най-достойно от всички пред и в НС
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари