Бездомен русенец сигнализира прокуратурата за нарушения в приюта

7
Бездомен русенец сигнализира прокуратурата за нарушения в приюта
Бездомен русенец сигнализира прокуратурата за нарушения в приюта Видео: КИС 13

Мъжът се жалва от липса на санитарен екип и спазване на вътрешните правила

За липса на достатъчно персонал, който да обслужва настанените в приюта за бездомни лица в Русе, е сигнализирал бивш потребител на услугата.

Според Сашо Христов, редовно се нарушавали и вътрешните правила на приюта, съобщава КИС 13.

По време на 4-месечния си престой там, Сашо Христов е станал свидетел, както той твърди, на множество нарушения на правилата за настаняване в приюта, включително на консумация на алкохол и пушене в помещенията.

Според него, липсва и медицински екип, който да преценява здравния статус на пребиваващите в приюта. Докато е бил там е имало и няколко смъртни случая.

Като голям пропуск Сашо отчита липсата на санитарен екип. Трудноподвижни хора ходили по нужда на пода, тъй като не успявали да стигнат до тоалетната.

Ставайки свидетел на всичко това, Сашо провежда и разговор с ръководството на приюта.

Мъжът е подал сигнал в прокуратурата и е предоставил на разследващите органи видеодоказателства, които е заснел с телефона си.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    9
    Дафинка Тухлева
    Даже не ценят персонала, които дори през празничните дни работят и ги обгрижват! Търпят какви ли не ексцесии за смешни пари.
  • 5
    8
    Браво на гражданина!
    A, ти, Звездният Звезделин, научи български език преди да се опитваш да ръсиш мозък наляво и надясно!
  • 5
    7
    гацо
    Колко работа имат прокурорите по училищата но не работят
  • 8
    6
    Сашо
    Браво на теб, че разкри тяхно безхаберие и нехайност ! Много добре се изказа ! Едната част е Защитено жилище и тя е много добре оборудвана и поддържана. Другата е за бездомни , които са без контрол и излизат по всяко време . Много често се връщат пияни.
  • 0
    5
    До 3
    Пълни глупости дрънкаш, що се вреш, като хабер нямаш кое какво е и къде е?! Че и две отделни сгради в общ двор му се привидели! Бих препоръчал да се увериш на място, но никой няма да пусне кибици като тебе да се врат, дето не им е място. Аман от кухи лейки - разбирачи на всичко! Пфу!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари