Бетано мобиле предлага атрактивни залози за Супербоул

0
Тазгодишните финали във Националната Футболна Лига не се развиха по сценарии
Тазгодишните финали във Националната Футболна Лига не се развиха по сценарии

Тазгодишните финали във Националната Футболна Лига не се развиха по сценарии

Синсинати, които завършиха на 4-та позиция в AFC, ще се изправят срещу 4-рия от NFC – Лос Анджелис Рамс. Ако сте фенове на залозите, може да си свалите най- новото Бетано приложение, което със сигурност ще ви зарадва със стотици различни пазари за залог на най-голямото спортно събитие в Америка.

Срещата ще се изиграе на 14-ти декември, а тазгодишния домакин е „SoFi Stadium” – арената на Рамс. Домакинското преимущество на „овните“ е отразено и в Betano бонус коефициентите. Победа за Рамс се търгува при 1.50, докато успех за Бенгалс идва при ставка от 2.67.

Атаката на Бенгалс срещу защитата на Рамс

Бенгалс разполага с много опасно и разнообразно нападение, въпреки че Бъроу се превърна в най-често събаряния куортърбек, който успява да стигне до Супербоул. Той се справя много добре с удължаването на плея и треньорите не се колебаят да залагат на по-дълги разигравания, въпреки рисковете от сак. Те ни показаха, че могат да бъдат считани и за силен рънинг отбор чрез Джо Миксън.

Голямото притеснение за тима срещу Рамс разрушителната мощ на Аарън Доналд. Той обаче далеч не е единствената опасност, с него ще атакуват още Грег Гейнс и МВП-то от Супербоул 50 Вон Милър. Бъроу ще трябва бързо да се освобождава от топката и да следи за движението на Джейлен Рамзи, който вероятно ще покрива Джа‘мар Чейс – най-опасното острие на Бенгалс. Бъроу вече ни показа, в полуфиналите срещу Чийфс, че може да разчита на Тий Хигинс като цел номер едно. Той, също така, разполага и с Тайлър Бойд. Тайд ендът е отлична мишена за по-къси плейове.

Да неутрализираш Бъроу е доста трудно. Той запазва спокойствие, дори и когато джобът се разпадне и може да хвърля добре от движение. Куортърбекът може да измисли продължение и от много трудни ситуации. Експлозивността на Миксън също помага. Рамс ще имат своите силно моменти, но Бетано бг счита, че Синсинати има предимство в тази част на играта.

Атаката на Рамс срещу защитата на Бенгалс

В центъра на офанзивната линия на Рамс е уайд ресийвъра Купър Къп. Той има невероятна връзка със Страфорд и може да надиграе един-на-един всеки защитник с невероятната си скорост. Бенгалс ще се опита да го ограничи максимално, концентрирайки се почти изцяло върху Къп и Одел Бекъм.

Лос Анджелис може да разчита и на солидна рън игра. Генерално, тук отново предимството ще бъде за атакуващия отбор.

Специалните отбори

Рамс има доста надеждна комбинация пънтър-кикър в лицето на Джони Хекър и Мат Грей. Бенгалс разчита на ветерана Кевин Хюбър и на рукито Еван МакПърсън. Човекът, връщат пънтовете за ЛА е Брандън Пауел, а Синсинати разчитат на Крис Еванс. МакПърсън има основна заслуга за огромния успех на Бенгалс в плейофите. Той вече ни показа чудесни шутове от дистанция и нерви от стомана. Това ни кара за мислим, че Бенгалс имат предимство при този показател от мача.

Треньорите

Тейлър познава добре МакВей от периода, в който му беше помощник в качеството си на треньор за куортър бековете. Той, Калахан и дефанзивния координатор Лу Анарумо са за пръв път в плейофите. МакВей вече има един финал, но с тотално различни помощници. Сега, до него ще са офанзивния координатор Кевин О‘Конъл и дефанзивния координатор Рахийм Морис. И двамата имат сериозен опит, натрупан в други отбори.

Според Betano България, тук предимството е на страната на ЛА Рамс.

Други фактори

Домакинското няма да донесе осезаемо предимство на Рамс, колкото и да не ви се вярва. Това не е типичен мач и “SoFi Stadium” ще изглежда неутрално. Феновете на Бенгалс са далеч по-страстни и могат с лекота да надвикат домакините.

Бенгалс влизат в мача без никакво напрежение, след като самото класиране за финала е колосален успех. От другата страна обаче има доста ветерани, за които това може да бъде последен шанс за трофей. Самочувствието също е на страната на Синсинати. След като изритаха Махоумс, няма какво повече да се изправи на пътя им.

Предимство – Бенгалс.

Бетано бонус прогноза за Супербоул 65

Страфорд да спечели Супербоул на 34-години в първия си сезон за Рамс – това би била чудесна история, след толкова трудни години в екипа на Детройт Лайънс. И все пак, след отказването на Том Брейди, НФЛ се превръща в лига на младите. Махоумс има пръстен, а Джош Алън и Джъстин Хърбърт скоро могат да се сдобият с такъв. Бъроу е другия кандидат, който иска да влезе в обувките на най-великия за всички времена. Той е само на 25 години и ще го гледаме още доста сезони. Въпреки, че защитата на Рамс е страшно солидна, тя има и доста слаби места, които ще бъдат експлоатирани от Бъроу и компания. Betano бонус прогноза за мача – Бенгалс да вдигнат трофея при коефициент 2.67

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари