Вандал подпали беседка с пиратки в Русе

4
Беседка в квартал "Здравец" в Русе е обгорена цялата
Беседка в квартал "Здравец" в Русе е обгорена цялата Снимка: Facebook

Беседка в квартал "Здравец" в Русе е обгорена цялата

На видео от охранителни камери се вижда как мъж умишлено хвърля пиротехника и предизвиква пожар. Действието се развива в тъмните часове около Коледните празници. Необезпокоявано, вандалът напуска мястото на инцидента и оставя пламъците да разрушат беседката, която се ползва от майките и малките деца в квартала.

"Искам да попитам човека, който го е направил без абсолютно никаква причина с какво му помогна след като го направи? Жалко е, че развалят такива места", възмущава се Кристина Генова в групата Русе във Фейсбук.

От кадър, направен впоследствие се вижда и резултата - беседката е обгорена, част от нея е превърната на пепел.

Публикацията събра множество негативни реакции и събуди силно недоволство.

Все пак живущите в околните жилищни блокове остават без място за отдих и детска игра - при това съвсем целенасочено и напълно неоправдано.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    5
    Дуло
    Липсва им народната милиция при която първо щеше да яде много бой и едва след това да възстанови щетите
  • 7
    4
    Калинка
    Такива хора трябва да се наказват, като изградят със собствен обществено- полезен труд, трикратно, това което са унищожили!
  • 15
    3
    хаг
    Кофти е, че цяла армия изхвърля, гори в печки на твърдо гориво буквално каквото намери - гуми,обувки, пдч,изсича дивашки всичко наоколо. Това го дишаме всички и няма институция, която да упражни контрол! Съотношението не е като до преди 20години - от 10 души - 2 ма да се държат като кроманьонци, то сега 8 са такива. Много пъти съм събирал боклуци в промишлени количества около блока и НИКОГА не съм хвърлял дори фас през балкона, какво остава за чанти и чували! По- зле ще става, такава е тенденцията! И в другите квартали лека полека ще се усети!
  • 16
    2
    Етажната собственост
    Живущите в Чародейка сами си хвърляте боклуците около блоковите пространства, сами си ги и чистете! Никой не е дошъл от друг квартал да ви изхвърля отпадъците от терасата долу покрай блока ви, нали!? Като ви мързи да си почиствате, стойте си в мизерията и не се оплаквайте!
  • 21
    1
    Хаг
    Зад блок 403 в Чародейка са си наклали огън директно на гумената настилка на площадката! Демонтирана е оградата, кенчета, опаковки навсякъде в съседство! Чували с боклуци се мятат направо през терасите!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари