Бесарабски българин: Не спекулирайте с трагедията на украинците!

2
По информация на Трифон Антов в големите градове у нас наемите са вдигнати 2-3 пъти
По информация на Трифон Антов в големите градове у нас наемите са вдигнати 2-3 пъти Снимка: Кадър bTV

По информация на Трифон Антов в големите градове у нас наемите са вдигнати 2-3 пъти

Украинският българин Трифон Антов, който в момента е в град Измаил, призова българите да не спекулират с трагедията на украинския народ.

Поводът за този призив е информация, че в Бургас, Варна и София наемите са вдигнати 2-3 пъти, откакто се са появили бежанци от Украйна, предава bTV.

По думите на Антов в момента най-тежко е положението в украинските градове Харков, Мариупол, Николаево и столицата Киев.

Навсякъде повечето магазини са празни, бензиностанциите са затворени и от банкоматите не могат да се теглят повече от 1000 гривни.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -3
    1
    43g34g
    По думите на Антов в момента най-тежко е положението в украинските градове Харков, Мариупол, Николаево и столицата Харков. kakvo? nqkoi mai se e obukral dokato e COPY-PASTE-val
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари