Димитър Бербатов: Разкритието за топлата връзка между БФС и Дан Тан е шокиращо

0
Бившият национал призова разследващите органи да извършат проверка за кадъра, на който присъства Борислав Михайлов
Бившият национал призова разследващите органи да извършат проверка за кадъра, на който присъства Борислав Михайлов Снимка: Lap.bg

Една снимка казва повече от хиляда думи

Това написа Димитър Бербатов в профила си във Фейсбук.

От кадъра, която разбуни медийното пространство, става ясно, че Борислав Михайлов е в близки отношения с боса на черното тото Дан Тан. Снимката е запечатала празненство в Сингапур, на което шефът на БФС посреща Нова година в компания на хора с повече от съмнителна репутация. 

С гневен пост бившият национал изрази възмущението си. Ето какво пише той:

"Шокиращо разкритие за топла връзка между БФС и Дан Тан!

Една снимка казва повече от хиляда думи, една снимка която доказва, че президент на Българския футболен съюз празнува в Сингапур с бос на черното тото в света, броени дни преди да подпише лично договор с контролирана от Дан Тан фирма за организирането на мача България - Естония (2:2 с четири дузпи), който ФИФА анулира и призна, че е бил организиран с цел печалба от залагания, а не по спортни причини.

Снимка и договор, направени през дни! При положение, че тогава се твърди, че предложението от тази фирма е едва ли не случайно и не е било ясно кой и какво стои зад нея! Всичко това на честна дума, без проверка на посредника, който не е бил регистриран като ФИФА мач агент, което е било задължително тогава.

Незнание, невежество или НЕЩО ДРУГО? Нека разследващите органи да кажат"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    1
    skssj
    Бившият българин и национален предател на България - дмитре барбунякът пак стана за посмешище! Алчната перука и изгонен от футбола - бербет0ф пак наплю България и пак наплю БФС! След като българският съд реши, че няма начин да е президент на БФС, самопровъзгласилият се преди това за президент - бербет0ф скоро ще наплюе и българския съд! Изгоненият от футбола алчник е поредното излагащо се нещо, което е по-добре да забравим, че съществува.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари