Бенчо Бенчев: Ще се наложи да кажа неприятни неща

0
Финансирал съм не една предизборна кампания на БСП, твърди общинският съветник.
Финансирал съм не една предизборна кампания на БСП, твърди общинският съветник. Снимка: bTV

Финансирал съм не една предизборна кампания на БСП, твърди общинският съветник.

„Финансирал съм не една предизборна кампания на партията и ако продължава Корнелия Нинова и тесният кръг в националното ръководство на БСП около нея да ме предизвикват, ще се наложи да кажа неприятни неща. Тръгнала е в посока да ме унищожи като личност.“ , зави пред сайта Флагман.бг общинският съветник от листата на БСП Бенчо Бенчев.

От два дни тече дебат относно финансирането на партията от Бенчев. Веднага след ареста на общинския съветник в турски хотел с Димитър Желязков, Митьо Очите, от БСП се разграничиха от него и отрекоха той да давал пари за партията. Общинския съветник от БСП Чанко Мирчев обаче призна, че няколко десетки хиляди лева е дарил Бенчев на местната структура на БСП в Бургас по време на последната изборна кампания. Последва второ отричане от страна на БСП с твърдение, че той плащал единствено по 70 лв. на месец.

„Подозирам кой пряко от Националния съвет й дава тези насоки, за да си прави пиар от един криминален случай, но точно този човек знае какво съм дал и какво съм направил. Дали има съвест?!“, заяви днес Бенчев по повод на лидера на БСП.

„Винаги съм помагал на БСП като партия и съм се чувствал добре в БСП. Всички спонсорства в мероприятия и организации – и тези, за които знаете, и тези, за които не знаете, бяха насочени към електорат, който потенциално или определено е на БСП, допълни той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари