Белгийски колоездач почина след инцидент по време на тренировка

0
22-годишният Тейл Де Декер е издъхнал в болница
22-годишният Тейл Де Декер е издъхнал в болница Снимка: IMAGO IMAGES/PANORAMIC

22-годишният Тейл Де Декер е издъхнал в болница

Белгийският колоездач Тейл Де Декер загина при сблъсък с автомобил по време на тренировка, съобщиха от неговия отбор Lotto Dstny.

Де Декер претърпя операция и по-късно беше откаран в университетската болница в Антверп в медикаментозна кома. Той почина без да дойде в съзнание два дни след инцидента.

"Опустошени сме от загубата на нашия колоездач. Тейл показа голям напредък тази година и ние вярвахме в неговото развитие. Преминаването към професионалния отбор беше логичният избор. За съжаление, той никога няма да стане професионалист и винаги ще го помним като талантлив млад състезател и топъл и приятелски настроен човек. Нашите най-дълбоки съболезнования на семейството и близките му и мислите ни са с тях в този труден момент", каза изпълнителният директор на отбора Стефан Ело, цитиран от БТА.

Де Декер беше на 22 години и спечели състезанието Париж-Рубе до 23 години през 2023 г.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    Какво очаквате?
    Неколкократно „ваксиниран“!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари