Бела Хадид е топ моделът на 2022 година

0
През ноември редакторите на американската версия на списание GQ обявиха Бела Хадид за най-стилната знаменитост в света
През ноември редакторите на американската версия на списание GQ обявиха Бела Хадид за най-стилната знаменитост в света Снимка: БГНЕС

През ноември редакторите на американската версия на списание GQ обявиха Бела Хадид за най-стилната знаменитост в света

Бела Хадид, американски модел от палестинско-холандски произход, бе обявена за най-добрият модел на 2022 година в класацията на Models.com. Резултатите от конкурса бяха обявени на официалния уебсайт на портала, предаде БГНЕС.

Моделът оглави класацията след гласуването на професионално жури, съставено от известни фотографи, дизайнери, редактори и стилисти.

Потребителите на интернет направиха подобен избор. 27-годишната знаменитост се е снимала в рекламни кампании на популярни световни марки като Balenciaga, Adidas, Victoria's Secret, Miu Miu и Isabel Marant.

Според експертите от модния бранш, на второ място се класира италианският топмодел Виктория Черети. Читателите пък гласуваха за южносуданско-австралийския манекен Адут Акеч.

В категорията "Пробив на годината" спечели грузинският модел Матилда Гуарлиани. 22-годишният модел е участвала в модни ревюта на Fendi, Chanel, Carolina Herrera и Rokh.

През ноември редакторите на американската версия на списание GQ обявиха Бела Хадид за най-стилната знаменитост в света. Според журналистите манекенката е спечелила, освен всичко друго, и благодарение на умението си да носи правилно мъжки дрехи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари