Бейби бум в ТСК – Русе

2
До края на лятото в отбора се очаква да проплачат още две бебета
До края на лятото в отбора се очаква да проплачат още две бебета Снимка: Facebook

До края на лятото в отбора се очаква да проплачат още две бебета

Нови две бебета попълниха състава на Тежкоатлетически спортен клуб – Русе. Трикратният европейски шампион Ангел Русев, който стана татко на малкия Алдин преди месец и половина, буквално повлече крак за хубави новини в отбора.

Вчера държавният шампион Ивета Милкова стана майка на бебе Рая. Малкото момиченце, което е с височина 49 см и тегло от 34500 грама, се е родило малко след 15 часа. Днес преди обед майка стана и класиралата се на 6-то място на Европейското първенство за девойки и държавен шампион на България Стилияна Маринова. Малката Алейна проплака малко след 9 часа под вещите грижи на лекарите от отделението по Акушерство и гинекология на УМБАЛ „Медика“. Момиченцето е високо 48 см и тежи 3040 грама, съобщиха от клуба.

За щастие и майките и двете бебета се чувстват добре. До края на лятото в отбора се очаква да проплачат още две бебета.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    3
    88
    Грамажът на момиченцето ми хареса! Майката се е разцепила при раждането. Да не му е уруки - здраво и голямо бебе ще да е!
  • 2
    2
    Vono
    момиченце, което е с височина 49 см и тегло от 34500 грама
  • 4
    1
    Кумчо Вълчо
    Защо ли се сетих за трите прасенца?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари