Бебе си прави селфи

1
Докато детето си прави устничките на фльонга, досущ като една малка кифла, и усърдно насочва камерата към себе си, майка му се смее радостно
Докато детето си прави устничките на фльонга, досущ като една малка кифла, и усърдно насочва камерата към себе си, майка му се смее радостно

Реакцията на бебе, заснето на камерата на друг телефон, забавлява интернет потребителите по целия свят

Видеото с момиченце, което си прави селфи, стана вирусно в мрежата и привлече вниманието на всички „отегчени и праведни“, както отбелязва един от онлайн потребителите.

Критичните потребители са убедени, че дете, което е на по-малко от две години, копира лошите навици на родителите си. Разбира се, тази част от потребителите намериха видеото за „възмутително“, както и факта, че бебето е научено в толкова ранна възраст да използва джаджи и да си прави селфита, пише Glas.bg.

Докато детето си прави устничките на фльонга, досущ като една малка кифла, и усърдно насочва камерата към себе си, майка му се смее радостно.

„Изумен съм колко умници са гледали това видео. Момичето е здраво и доста доволно от живота, така че се отпуснете всички или се погрижете за себе си“, написа един от потребителите в коментарите под видеото.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари