Бебе на град Русе - 2015

0
Кампанията „Бебе на града” продължава и през 2015 година на 6 май (сряда) в Русе
Кампанията „Бебе на града” продължава и през 2015 година на 6 май (сряда) в Русе

Кампанията „Бебе на града” продължава и през 2015 година на 6 май (сряда) в Русе. Организатор на събитието е списaние „9 месеца”.

Официалната част ще започне в 15:30 часа с церемония по орисването на новороденото от кмета на Русе – г-н Пламен Стоилов, в родилното отделение на болничното заведение, регистрирало първото раждане. От 10:00 до 17:00 часа екипът на сп. „9 месеца” ще бъде в градината на ресторант Happy. Там ще бъде разположена кутия, в която всеки може да остави своето пожелание към бебето на града и да участва в томбола с награди.

Инициативата се провежда в 9 областни града: София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора, Плевен, Благоевград и Велико Търново. Първото дете, родено на празника на града, става „Бебе на града”.

Мисията на инициативата е по този начин да насочи вниманието на обществеността към демографския проблем и да се стимулира раждаемостта на регионално ниво.

За списание „9 месеца”

Списание9 месеца” е първото специализирано издание за бременност и майчинство в България. Стремейки се да сме още по-близо до хората и да насърчаваме раждаемостта в България, с оглед на демографската криза, стартирахме инициативата „Бебе на града”.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари