БДЖ пуска два допълнителни бързи влака

0
Влаковете ще пътуват всеки петък от София до Варна през Горна Оряховица до 25 септември
Влаковете ще пътуват всеки петък от София до Варна през Горна Оряховица до 25 септември

Два допълнителни бързи влака със задължителна резервация ще пътуват всеки петък от София до Варна през Горна Оряховица и в неделя в обратното направление.

Допълнителните влакове ще се движат до 25-и септември 2016 г. в отговор на повишеното търсене на транспортни услуги между столицата и черноморския град през летния сезон.

Бързият влак със задължителна резервация № 2671 от София за Варна ще потегля всеки петък от Централна гара София в 14:15 ч. и ще пристига във Варна в 21:25 ч. В обратното направление, бързият влак със задължителна резервация № 2672 от Варна за София, ще пътува в неделните дни, като ще тръгва от гара Варна в 12:20 ч. и ще пристига в София в 19:41 ч.

По маршрута СофияВарнаСофия композициите на двата сезонни бързи влака „Варна Уикенд” ще бъдат съставени от три второкласни вагона и един първокласен вагон.

През периода на Великденските празници бързите влакове със задължителна резервация СофияВарнаСофия („Варна Уикенд”), вместо на 29-и април (петък) и 1-и май (неделя), ще се движат извънредно на 28-и април (четвъртък) от София до Варна и на 2-и май (понеделник) от Варна до София, както и на 5-и май (четвъртък) от София до Варна, вместо на 6-и май (петък).

Клиентите на „БДЖ – Пътнически превози” ЕООД могат да получат подробна информация на гишетата „Информация” и билетните каси в железопътните гари.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари