БЧК - Русе прави дистанционни курсове по първа помощ за кандидат-шофьори

5
Те ще се проведат на 19 февруари
Те ще се проведат на 19 февруари

БЧК-Русе организира дистанционен курс по първа помощ при пътно-транспортни произшествия за кандидат-шофьори.

Те ще се проведат на 19 февруари /петък/ от 8 и 11 часа и на 26 февруари /петък/ от 8 и 11 часа.

За получаване на удостоверение за издаване на свидетелство за правоуправление на МПС е необходимо да се премине и практическо обучение за 3 учебни часа в кабинет на БЧК, преди което трябва да се положи входящ теоретичен тест на хартия. Необходимо е дистанционният курс да бъде успешно преминат заедно с тестовете на всеки модул, както и финалният тест до 24 часа преди избраната дата за практическо обучение, обясниха от БЧК.

Датата, на която кандидатът се записва в системата, всъщност е датата за явяване в кабинет на БЧК за практически упражнения. Теоретичната подготовка, заедно с всички тестове, трябва да бъде премината до 24 часа преди датата на явяване на практическа подготовка. В противен случай записването ще бъде невалидно и се налага да се изберете нова дата за явяване на теоретична подготовка.

„Записването в платформата става като се регистрирате с Вашите лични данни, изберете от менюто „Курсове по Първа помощ“ и „ДИСТАНЦИОНЕН КУРС ПО ПЪРВА ПОМОЩ ПРИ ПЪТНОТРАНСПОРТНИ ПРОИЗШЕСТВИЯ“. След това избирате желаната локация и кабинет.

Цената на курсовете е идентична с тази на присъствената форма на обучение. Начините за заплащане са също 3 – през виртуален POS терминал, на място преди практическото упражнение или по банков път, като донесете разпечатка или копие от платежно нареждане.

Обучението е разделено в 4 модула, като всеки модул се отключва като минете през предходния и положите малък тест. 24 часа преди явяването Ви за практическо обучение трябва да сте положили и финалния тест, което Ви дава право да участвате в него.

При въпроси и проблеми със записването можете да се обръщате към нас на [email protected] или на [email protected]

Спазването на противоепидемичните мерки по време на практическата част от курса е задължително. Всеки участник в курса трябва да бъде снабден с по 2 броя еднократни маски или само една за многократна употреба“, обясниха от БЧК-Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари