Базар за приложни и изящни изкуства в Русе

3

Празник на красотата и креативността през целия уикенд предлага Ruse Art Project bazaar

Този уикенд (10 и 11 септември) Ruse Art Project се завръща с поредния си и последен за годината базар за приложни и изящни изкуства в Русе.

Домакин на събитието ще бъде Дом Канети на ул. „Славянска“ 12, където повече от 20 автори ще подредят щандове с най-новите си продукти.

На вниманието на русенската публика този път ще бъдат изложени ярки бижута с полъх на есен, красиви аксесоари за възрастни и деца, картини в различни техники и стилове, керамика, дизайнерски дрехи и много други.

Традиционно голяма част от авторите са нови за базара и са от цялата страна. Много от тях предвиждат предложения и лимитирани колекции специално за русенци и гостите на града.

Сред русенските автори се открояват най-младите участници в базара – ученици в МГ „Баба Тонка“ – само на 14 години, но вече сбъдващи мечтата си да имат собствен бизнес.

За доброто настроение на посетителите организаторите, както винаги подготвят приятен музикален фон, щанд с вкусни печива и напитки, релакс зона за срещи и отмора и арт работилници с предварително записване.

Вход - свободен.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари