Базар помага на двойки с репродуктивни проблеми у нас

2
След осем инвитро процедури и пет спонтанни аборта Елеонора Золина се сдобива със син
След осем инвитро процедури и пет спонтанни аборта Елеонора Золина се сдобива със син Видео: NOVA

Инициативата е организирана от фондация „Искам бебе“

Благотворителен базар, който ще подкрепи двойки с репродуктивни проблеми за инвитро процедури, се организира днес в Монтана. Доброволци от Северозапада са изработили различни сувенири, които днес ще се продават.

Елеонора Золина и съпругът ѝ водят 12-годишна битка за дете. След осем инвитро процедури и пет спонтанни аборта, чудото се случва. Ражда се Никола. „Чувството беше неописуемо. Нямам как да го опиша, повече от щастие. След като си го чакал толкова години и си загубил всякаква надежда“, спомня си тя първата среща със сина си, предава NOVA.

Надеждата идва с помощта на фондация „Искам бебе“. Елеонора била избрана от различни техни благотворителни кампании да ѝ се дарят средства за инвитро. Един от начините за събиране на средства е именно чрез благотворителните базари, които организират от фондацията.

Самата фондация избира на кого ще бъдат дарени парите и се включват доста хора. Имаме доста неща изпратени. Децата от Козлодуй от училище „Кирил и Методий” се включиха в изработката на картички. Има много дадени неща за самия базар, които ще помогнат“, обяснява жената.

Ще помогнат на други двойки с репродуктивни проблеми да имат дете. „И нека всеки да го получи, който го иска. Затова повече хора нека се включат в тези кампании, макар и малко, парите се събират”, призова Золина.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари