Бащата на Сашко: Той е много по-добре и се съвзема

1
Александър Цветанов благодари на спасителите, като ги нарече "доблестни мъже с огромни сърца, които са му върнали живота"
Александър Цветанов благодари на спасителите, като ги нарече "доблестни мъже с огромни сърца, които са му върнали живота" Снимка: Facebook

Александър Цветанов благодари на спасителите, като ги нарече "доблестни мъже с огромни сърца, които са му върнали живота"

"Сашко е много по-добре. Възвръща функциите си. Много по-розови са му бузките и ръчичките, пие постоянно вода. Чакаме да го захранваме, тъй като това трябва да стане постепенно. Той е на системи и все още е много уморен. Но се съвзема”. Това заяви в ефира на „На Фокус” по NOVA бащата на 12-годишният Александър.

Той подчерта, че ако детето му е оцеляло наистина само в планината - значи е свръхчовек. "Ако това се докаже, то това надхвърля моите представи за неговите възможности". Александър Цветанов благодари на спасителите, като ги нарече "доблестни мъже с огромни сърца, които са му върнали живота".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари