Сашко от Перник се изгуби отново

0
14-годишното момче е изчезнало край Лозен, но за кратко
14-годишното момче е изчезнало край Лозен, но за кратко Снимка: Aleksandar Tsvetanov / Facebook

Момчето е изчезнало край Лозен, но за кратко

Сашко от Перник изчезна отново, но този път за кратко.

Момчето се е изгубило около Лозен, но малко преди 19:00 часа е било открито, потвърдиха от МВР, предаде БНТ.

В 17:45 е получен сигнал от бащата - Александър Цветанов, че при разходка в гората между БЧК - Лозен и Лозенския манастир детето се е загубило.

В 18:40 часа детето е намерено на около 2-3 километра над Лозен в гората в посока Пасарел. В спасителната операция са участвали полиция, жандармерия, доброволци и отрядът на Столична община.

От пост на баща му във Фейсбук става ясно, че момчето е станало на 14 години вчера:

През 2022 година Сашко се загуби в гората над Перник и беше в неизвестност 9 дни. В издирването му тогава се включиха десетки служби и стотици доброволци. На 19 ноември Сашко бе открит от доброволците от местния клуб по делта и парапланеризъм Веселин Георгиев и Милко Михайлов. По време на издирването му баща му обяви награда от 100 000 лева, която Георгиев и Михайлов отказаха.

Първоначалните данни след намирането му сочат, че няма доказателства Сашко да е бил приютен или държано насила някъде. Въпреки това прокуратурата започна разследване, което трябва да провери детето не е било отвлечено.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    7
    Мунчо
    До 6: То хубаво, ама бащата е нотариус. Значи има доста парички, вкл. да си купи полиция прокуратура, съд, социални и когото още се сетиш.
  • 9
    6
    123
    Ставате досадни с това дете, къде е тъпия му баща, какво се правите на интересни, детето, та детето, бащата е виновен и го накажете както се полага....
  • 12
    5
    До 3
    Моето дете също е аутист. Да съм го губил досега? Да го видя по чукари без надзор? Да съм тъп като баща му?????
  • 9
    4
    аде споко
    В 18.40 часа Сашко е бил намерен на около 2-3 километра над Лозен в гората, в посока Пасарел
  • 8
    3
    До 2
    Не бъди звяр, за да не се случи в твоето семейство. Детето е аутист, изискват се специални грижи, но явно родителят няма никакъв капацитет и е време Отдел закрила на детето да се намеси. Сякаш нарочно го завира там, където да се изгуби и да не се намери. Доколкото помня от предишния случай, майчицата му си вее гъза на майната си.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, синът ми глътна 1 лев, ще умре ли?
- Глупости, колко депутати се нагълтаха с милиони, даже разстройство нямат!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари