Баща снима последната мигла на дъщеря си

0

Само в една снимка Андрю Браун е уловил всички последствия от диагнозата рак при децата, както и силата на своята дъщеря.

На 23 юни лекарите в болница в Австрия поставят диагнозата рак на дъщеря му Хейли – тумор в носната кухина. Той засегнал също и едното око на Хейли, както и мозъка й, затова специалистите я подложили на различни форми на химиотераpия.

Вследствие на лечението Хейли, която станала на 7 през юли, докато била в болницата, започнала да губи косата си. Лечението причинило опадането и на всичките й мигли – с изключение на една. Браун направил снимка на дъщеря си, докато спяла, след като забелязал единствената останала мигличка на окото на Хейли. След това той споделил снимката във Facebook, съобщи huffingtonpost.com, цитиран от framar.bg.

Бащата казва, че снимката на единствената останала мигличка на детето му е доказателство за всичко, през което е трябвало да премине малкото момиченце.
Моментът бил особено сърцераздирателен. Емоционалната снимка набира все повече популярност в интернет и Браун получил много повече подкрепа, отколкото очаквал. Хора от целия свят я споделят и коментират и желаят да му бъдат "приятели".

За съжаление самата Хейли не може да коментира снимката и реакцията на хората по света, защото седмицата е била особено трудна за нея. Но едно е ясно – тя е боец, подобно на единствената й мигличка, която отказва да я напусне.

Надяваме се, че всичко с Хейли ще се оправи и, че тя ще се превърне в една прекрасна и очарователна млада дама! Не се предавай, Хейли!

Източник: framar.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари