Баща ми беше убит!

0
Смъртта му беше предумишлено убийство
Смъртта му беше предумишлено убийство

Баща ми беше убит! Смъртта му беше предумишлено убийство.

Такова убеждение изрази Парис, дъщерята на "Краля на попа" Майкъл Джексън. Тя заяви това в интервю за списание Rolling Stone.

По думите й, приживе баща й често е загатвал, че има врагове и "някой ден те все пак ще го направят". Тя е убедена, че е очевидно и всички в семейството и феновете на звездата знаят истината, пише News.bg.

Парис признава, че версията й звучи като конспирация, но случаят за нея е като партия шах, която се опитва да изиграе. 

Тя също така отхвърля обвиненията в педофилия срещу певеца и заяви, че реакцията му пред нея е била достатъчна, за да му повярва. "Представете си как баща ви плаче пред вас заради обвиненията в престъпления, които не е извършил. Само това има значение за мен." - каза тя.

Също така отхвърля и твърденията, че не е негова биологична дъщеря. 

Припомняме, че преди 4 години, тогава едва на 15, Парис направи опит за самоубийство. Тя признава, че е правила други опити да сложи край на живота си. 

Парис Джексън е второто дете на Майкъл Джексън. Тя и по-големият й брат Принс Майкъл са родени от брака на баща си с медицинската сестра Деби Роу, с която той се развежда, когато те са още малки. Третото и най-малко дете е Принс Майкъл Джексън Втори, наричан Бланкет.

Джексън почина на 25 юни 2009 г. на 51-годишна възраст в Лос Анжелис. Лекарят му д-р Конрад Мъри получи 4-годишна присъда заради фаталната доза пропофол, убила певеца.

Той бе освободен от затвора след излежаване на близо две години от наложената четиригодишна присъда заради промяна в законодателството. 

Източник: News.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари