Баща, изнасилил дъщеря си, си поръча дрога в затвора

0
Баща, изнасилил дъщеря си, си поръча дрога в затвора
Бащата-изнасилвач Петко Полименов от Черноморец, който излежава 16-годишна присъда в Бургаския затвор заради гаврите с 8-годишната си дъщеричка, си поръча дрога в Бургаския затвор.

Извергът организира чрез брат си Полимен Полименов транспортирането на метамфетамини, съобщава „Флагман”. Това се случило в събота в 15 часа по време на свижданията, информират от полицията. Изнасилвачът е трябвало да получи дрогата чрез пратка с домашни принадлежности, сред които чехли за баня. Братът Полимен Полименов е арестуван заедно с придружителката си – 40-годишна жена.

35-годишният тогава таксиметров шофьор от Черноморец получи орез 2012 година най-тежкото наказание по повдигнатите му обвинения.

Вчера 21-годишна от Сливен пък натъпкала канабис в кроасани и се опитала да ги вкара отново в Бургаския затвор. Жената обаче веднага е заловена от служители от сектор за оперативно обслужване на местата за лишаване от свобода към Главна дирекция „Криминална полиция”. Пратката с марихуаната била предназначена за 24-годишния Марин Михайлов. Жената е задържана за 24 часа в ареста.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари