Баща и син станаха полицаи на годината!

0
Ивелин Лазаров отказвал рушвети на пътя и разследвал четири случая на опити за корупция, а 9-годишния Дамян върна 2000 лева и документи
Ивелин Лазаров отказвал рушвети на пътя и разследвал четири случая на опити за корупция, а 9-годишния Дамян върна 2000 лева и документи Видео: Нова Телевизия

Баща и син от Тутракан станаха полицаи на годината у нас, съобщава Нова Телевизия.

Ивелин Лазаров отказвал рушвети на пътя и разследвал четири случая на опити за корупция. Синът му - 9-годишният Дамян, пък върна 2000 лева и документи, намерени на улицата. В четвъртък двамата бяха наградени на церемония в МВР.

Малкият Дамян иска да стане полицай като баща си. "Мама иска да съм генерал, кака иска да съм шеф, аз избрах да съм обикновен полицай", казва той.

Според сина наградата на баща му е защото много е работил и помагал на държавата, пък своята взема за това, че помогнал на един човек.

На този човек момчето върна портфейл с пари и документи. "Мама и тати ме учиха, че когато правя нещо, първо трябва да мисля, ако го направят на мен, как ще се чувствам. И аз реших. Няма смисъл от парите. Има смисъл човек да е здрав и радостен", казва Дамян.

Източник: Нова Телевизия
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари