Басейните в Русе разхлаждат срещу 10 лева на ден

8
Единствено басейн „Локомотив“ това лято ще работи на по-ниски цени
Единствено басейн „Локомотив“ това лято ще работи на по-ниски цени Снимка: Dunavmost / Архив

Най-известните и оборотни басейни в Русе работят от това лято с цена за вход от 10 лева, без да има разлика дали влизат възрастни или деца

 „Цените на ток и консумативи са вдигнати и затова не можем да си позволим по-ниски цени, обясняват от летните места за развлечение. Басейн „Норд“ в Парка на младежка взема и 2 лева за шезлонг, чадърите обаче са безплатни. Същите са условията и на басейн „Олимпия“ в кв. „Дружба 3“, пише БРЯГ.

Най-известните и оборотни басейни в Русе работят от това лято с цена за вход от 10 лева, без да има разлика дали влизат възрастни или деца.Цените на ток и консумативи са вдигнати и затова не можем да си позволим по-ниски цени, обясняват от летните места за развлечение.

Басейн „Норд“ в Парка на младежка взема и 2 лева за шезлонг, чадърите обаче са безплатни. 

Същите са условията и на басейн „Олимпия“ в кв. „Дружба 3“. И на двете места има ресторанти и бар за храна и разхладителни напитки. Комплекс „Дунав“ пък взема 10 лева за вход плюс чадър и шезлонг. Освен с ресторанта си, там примамват клиентите си и с жива музика в петък и в събота вечер, както и в сряда, но тогава няма певица, уточняват от комплекса.

Единствено басейн „Локомотив“ това лято ще работи на по-ниски цени – 7 лева вход за възрастен и пет за дете до 7 години. Обаче работи само големият басейн, детският е затворен, уточниха от там. Тук ползването на шезлонг е срещу 3 лева.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    6
    Русе
    Входа на басейна на К-с Дунав в Здравец е 10лв от преди няколко години, без значение дали използваш басейна или само шезлонг
  • 4
    5
    габровец
    дунава ми е море , басарбово ми е планина ,не ви ща магистрали , съборете и тоя мост ,че ми скрива слънцето
  • 4
    4
    daskal
    До 3 - Мълчи си бе, човек! Кротувай! Какво искаш?
  • 16
    3
    Mm
    Дунава тази година е толкова паднал. Горе на рибарска колиба и доло под маята, си е същинско море. Плитко и с пясък. Че и без пари :)
  • 21
    2
    daskalica
    10 леа за мизерия и вода с маймунска шарка
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари