Бързо производство за русенец, седнал пиян и дрогиран зад волана

0
Проверката с техническо средство е дала положителен резултат от 1.46 промила, а тестването му за наркотици е отчело канабис и метамфетамин
Проверката с техническо средство е дала положителен резултат от 1.46 промила, а тестването му за наркотици е отчело канабис и метамфетамин Снимка: Dunavmost, архив

Бързо производство е образувано срещу мъж, заловен да кара с положителни проби за алкохол и наркотици

На 9 август около 01:10 ч. екип на сектор "Пътна полиция" е бил пратен да окаже съдействие на свои колеги от Второ РУ, които са спрели за проверка водач и са имали съмнение, че е употребил алкохол или наркотични вещества.

При отиване на място на бул. "Тутракан" №20 в "Тракцията", се установява, че шофьорът на лек автомобил „Алфа Ромео“ русенец на 28 г. е употребил алкохол, като проверката с техническо средство е дала положителен резултат от 1.46 промила, а тестването му за наркотици е отчело канабис и метамфетамин. Констатираното от униформените е документирано, ва водача са издадени талони за медицинско изследване, но в болница „Канев“ е отказал да даде проби.

Съставени са му два акта, а материалите по случая са предадени на разследващ полицай, който е образувал срещу 28-годишния бързо производство за престъпление по чл.343б, ал.1 и ал.3 от НК.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари