Бандитът наточи меча, с който да отсече главата на българина

2
Бандитът 2016 ни струва по 740 лв от всеки един от нас само за да платим заема от 5,3 млр лв
Бандитът 2016 ни струва по 740 лв от всеки един от нас само за да платим заема от 5,3 млр лв

Бандитът 2016 ни струва по 740 лв от всеки един от нас само за да платим заема от 5,3 млр лв.

Отделно от 1 януари 2016 цената на тока ще се вдигне от 10 до 20, даже 30%, защото секторът се либерализира. Тоест свободният пазар ще определя цената на тока и досегашната комисия КЕВР няма да има думата. На човешки език казано на пазара ще са не само 3-те доставчика досега – ЧЕЗ, EVN и Енерго про, а и други, нови играчи. Всички те сами ще определят цената на тока.

По-високи данъци и такси ще плаща българинът в общините. Отделно виинетки и каквото се сетите. Умишлено в Бюджет 2016 са заложени по-малко приходи, като целта е да има преизпълнение и то автоматично да се преразпределя от Министерския съвет непрозрачно за каквото реши Бандитът. А той ще реши да дава там където има протести. Това ще са около 2 млр лева джобни пари за най-омразният човек на българина. Във всички останали правителства в миналото преизпълнението е било до 500 млн при заложен реален, а не фалшив бюджет и парите предвалително се е знаело, че отиват за общините.

В момента изобщо не е нужен нов заем от 5,3 млр, защото в резерва има 11,5 млр и пари могат да се вземат от там. Критичният мининум на резерва е 4,5 млр, така че пари има достатъчно. То е все едно да имаш 1000 лв, да ти трябват 500 и да отидеш да вземеш заем с лихва от 10%.

Бандитът 2016 наточи меча с, който да отсече главата на българина. Доволен е, че Европейската империя и Америка му пазят гърба колкото и да вдига цените, колкото и българи да пукнат. Това за един бандит няма значение, важно е да бъде на власт и изпълнява заповедите на господаря. А те са – заеми, по-високи цени за да се платят само лихвите, нови заеми, още по-високи цени,… и така до гроб.

Автор: Валентин Великов

Източник: YouComments
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари