Българските полицаи се държат като униформени мутри на пътя

4
Шамар след отказ за рушвет
Шамар след отказ за рушвет

Шамар след отказ за рушвет

Реакциите след скандала с турски шофьор, който беше ударен от български полицай

Скандал на магистралата. Български полицай беше заснет да удря шамар на турски шофьор край София. Кадрите са заснети от видеорегистратора на камиона. Случката предизвика отзвук в турските медии, тъй като шофьорът твърди, че получил шамар, след като отказал да даде подкуп на полицаите. Пред NOVA Мухсин Казан заяви, че униформеният му е поискал пари за кафе и супа.

„Бях на около 15 км. От София – около Ихтиман. Пред мен се движеха 3 български тира. В единия май имаше повреда, другите два тръгнаха да го изпреварват, а аз тръгнах след тях. Полицейската кола ме последва и след около 2 мин. ме накара да отбия камиона. Полицията ми каза първо, че съм изпреварил неправилно и че имам глоба. Казах, че и българските камиони са изпреварили, но полицаят обясни, че не ги е видял. След това добавиха: „Няма да има наказание, дай за супа и кафе. Залитнах в този момент. Полицаят ме хвана за яката и каза: „шофьорска книжка“. Минахме отстрани на камиона, където камерата не снимаше. Каза, че няма да имам проблеми, ако му дам 20 евро. Аз отвърнах, че пари не давам, защото идвам от Германия”, обясни пред камерата ни международният шофьор.

Срамно петно и грозно явление. Така определени случилото се на АМ „Тракия” автоекспертът от Асоциация за квалификация на автомобилистите в България Красимир Георгиев. По думите му това деяние от страна на българския полицай трябва да бъде строго санкционирано.

„Българските полицаи се държат като едни униформени мутри на пътя”, смята Георгиев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари